Ingredientele folosite:
1 lingurita praf de ghimbir
2 ardei iuti
2 catei de usturoi
2 lamai (coaja rasa si sucul)
4 fileuri de piept de pui
sare,piper
1 lingura ulei de masline
sofran dupa preferinta (praf)
350 g taitei de casa
4 linguri lichior de miere
150 ml supa de pui (cub Maggi)
3 linguri sos de soia
1 lingurita amidon
1 lingurita coriandru macinat
Taiem ardeiul iute rondele subtiri,tocam usturoiul,radem lamaia si scurgem sucul.Carnea se sareaza si se pipereaza,apoi se prajeste cate 2 minute pe fiecare parte.Sofranul il dizolvam pus in apa cu sare si aici fierbem taiteii.Adaugam ghimbirul la carne,usturoiul si ardeiul.Stingem cu lichior,supa de pui,sucul de lamaie si sosul de soia.Lasam sa fiarba innabusit in jur de 8 minute.Dizolvam amidonul intr-o lingura de apa si adaugam peste pui,dam in fiert si adaugam coriandrul.
Taiem carnea felii si servim alaturi de paste cu sos deasupra.