Salata de cartofi cu ceapa si ou

Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa.De asemenea ceapa care se adauga poate sa fie cruda sau prajita cu putin zahar brun (caramelizata).

Ingredientele folosite:

1,5 kg cartofi albi fainosi
2 ardei capia rosii taiati fasiute subtiri,curatati de seminte si cotor
2 cepe albe (daca doriti puteti folosii si ceapa rosie)
6 oua
sare

Cartofii intregi si necuratati se pun la fiert in apa cu sare,si in acelasi timp fierbem ouale tari,10 minute.Le scoatem din apa si lasam sa se raceasca dupa cere le curatam si le taiem feliute subtiri.Cartofii ii decojim si ii taie bucatele mici.Ceapa se curata si se taie solzisori subtiri.Amestecam toate ingredientele apoi presaram sare dupa gust si mai amestecam o data bine.

Adaugam feliile de ou si servim.

Este o bunatate care se poate servii ca atare sau cu diverse fripturi,Putem adauga de asemenea dupa preferinta feliute de masline sau bucatele de salam sau sunca.

Leave a Reply